Status serwera
- harlan
- Rejestracja: 15 lip 2016, 9:18 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Re: Status serwera
Za każdym razem kiedy widzę "online" koło ilości użytkowników na RoR i mam nadzieję, że znów odpalili serwer, scrolluję dalej i wyskakuje status "down" na bannerze
Z tego co piszą na oficjalnym forum to przenoszą kod na nowy serwer i jeszcze nic nie wiadomo co i jak. Dadzą serwer online gdy będzie stabilny, nie mam też pojęcia co się dzieje z atakami DDOS - czy już się skończyły, czy nadal ktoś ich gnębi.

- daevar
- Rejestracja: 14 lip 2016, 10:12 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Wczoraj wieczorem pojawił się większy post dotyczący teraźniejszości i przyszłości RoR, można go przeczytać na forum: https://www.returnofreckoning.com/forum ... =2&t=15888. Może w chwili obecnej nie wygląda to za różowo, ale przynajmniej dali znać co się dzieje.
RoR - Cyrulik, gobbo shaman r40 / rr40
Robię co mogę...
Robię co mogę...
- harlan
- Rejestracja: 15 lip 2016, 9:18 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Wygląda na to, że już jutro serwer może działać
))) Jeśli tylko będzie się można w weekend zalogować będę szczęśliwy! https://www.returnofreckoning.com/forum ... =2&t=15948

- daevar
- Rejestracja: 14 lip 2016, 10:12 [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1266: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
Oficjalnie serwer RoR wrócił online! Dzięki temu już wiem, jakie mam plany na weekend
Aż nie mogę się doczekać wieczora. Mimo, że pisali o okazjonalnych restartach, to wszystko nic w porównaniu z miesięczną przerwą od gry. Nie mogę się tylko zdecydować, czy logować się na moją postać w t4 czy zacząć nową od t1... Mam tyle różnych planów 

RoR - Cyrulik, gobbo shaman r40 / rr40
Robię co mogę...
Robię co mogę...
- harlan
Chciałem się zalogować na wieczór, a tu i strona i serwer niestety leżą. Chyba jednak do końca nie jest stabilnie po przenosinach...
Wróć do „Problemy z logowaniem”